Voorwaarden

Disclaimer.
De informatie op deze site wordt beschikbaar gesteld door Instar Holland B.V.. Wij besteden de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van de site. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Wij behouden ons het recht voor informatie, zonder aankondiging vooraf, te wijzigen en/of verwijderen van de site. Instar Holland B.V. kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor enige vorm van schade, opgelopen door of het niet kunnen bereiken van de website.

Privacy.
Persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt en kunnen te allen tijde op aanvraag verwijderd worden. Instar Holland B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Auteursrechten.
Instar Holland B.V. behoudt het intellectuele eigendomsrecht van de informatie op deze site, waaronder uitdrukkelijk mede begrepen het intellectuele eigendomsrecht op beeld- en fotomateriaal. Niets van de aangeboden informatie op deze site mag zonder schriftelijke toestemming openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd.


Instar Holland B.V. - 2018

 


De topmerken van Instar: